Senioren Fit Gym

Lekker in beweging blijven, werken aan een stukje conditie, balans en spierkracht. Op vrolijke muziekjes begin je de les met een aantal bewegende dans achtige vormen. Niks ingewikkelds, maar lekker in beweging blijven en af en toe een beetje uitgedaagd worden qua coördinatie en beweging. Het volgende stuk van de les zijn een aantal staande oefeningen voor been, buik en bilspieren gecombineerd met balans. Iedereen kan meedoen en de oefeningen kunnen altijd iets meer uitdagend of juist iets makkelijker uitgevoerd worden, zodat het op elk niveau mee te doen is.

Ten slotte is het tijd om op een matje te komen voor de zittende en liggende oefeningen. Buikspieren, been en bilspieren, eigenlijk komt alles wel een keer aan bod. Afgewisseld met de nodige stretch oefeningen blijft je lichaam ook flexibel en soepel. Als allerlaatste doen we een kleine ontspanning liggend op je mat, zodat je na deze les het heerlijke gevoel hebt dat je flink wat gedaan hebt, maar ook even helemaal opgeladen bent na de eindontspanning.

Dus wil je graag in beweging en soepel blijven, schrijf je dan eens in voor drie gratis proeflessen en kijk of het iets voor jou is. Leeftijd maakt niet zoveel uit vanaf een jaar of 50 tot ver in de 80 heb ik al mijn lessen gehad, ieder op eigen niveau deelnemend.