Yin & Yoga Nidra

Een geweldige zachte combinatie van Yin Yoga en Yoga Nidra (slaapyoga) Wil je heerlijk tot rust komen, uit je hoofd en in je lijf, kom dan even helemaal ontspannen en tot rust in deze Yin & Nidra combi. Tijdens het eerste gedeelte van de les doe je rustige houdingen uit de Yin les, voornamelijk zittend en liggend en waarbij je de houdingen 3-5 minuten vast houdt. Je hoeft je spieren niet te gebruiken, laat zoveel mogelijk spierspanning los en komt weer in contact met je gevoel.

Heerlijk tot rust komen, uit je hoofd en in je lijf, dat is wat je kunt ervaren in deze les. Je versterkt en versoepelt je gewrichten en bindweefsel en laat spanningen los.

In het tweede deel van deze fijne les mag je jezelf helemaal overgeven aan de Yoga Nidra. Je hoeft niks te doen, alleen heerlijk, ontspannen te liggen onder een lekker dekentje en de meditatie/ Yoga Nidra te volgen. Je komt dan in een soort slaapmodus, zonder echt te slapen, maar het effect van een 3 uur durend dutje heeft. Verkwikt kun je er daarna weer ertegen aan.